Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η φυλή των Kog'Maw

Πόσοι από εσάς, τους θαμώνες του online game που ακούει στο όνομα League of Legends, ξέρετε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ καταγωγή του πλάσματος/ήρωα Kog'Maw; Όχι αυτές τις βλακείες για το Void, τον Malzahar κλπ που διαδίδει η ύπουλη Riot για να παραπλανήσει τον κόσμο. Μιλάω για την αληθινή ιστορία.

Ήταν λοιπόν πριν από πολλά χρόνια μια φυλή πλασμάτων, που οι επιστήμονες σήμερα την ονομάζουν με το επιστημονικό όνομα "Kogius-Mawus". Αυτά τα πλάσματα ζούσαν σε ένα νησί, μακριά από τα υπόλοιπα είδη. Συνήθιζαν να τρώνε καρπούς από τα δέντρα, τους οποίους μάζευαν φτύνοντας το τοξικό τους σάλιο πάνω στα κλαδιά, τα οποία έλιωναν και έπεφταν κάτω μαζί με τους καρπούς, μια ικανότητα που έμεινε γνωστή ως Bio-Arcane Barrage. Αυτά τα πλάσματα ζούσαν χαρούμενα. Κυνηγούσαν χαρούμενα το ένα το άλλο και είχαν πολλά παιχνίδια, διασημότερο των οποίον ήταν ποιος μπορεί να κάνει τον πιο μακρύ εμετό. Την περίοδο της αναπαραγωγής τα αρσενικά συνήθιζαν να φτύνουν στον αέρα το σάλιο τους (το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις έπεφτε στο κεφάλι κανενός άτυχου, ο οποίος μετά ανταπόδιδε τη "χάρη").

Μέσα σε αυτή την κοινωνία υπήρχαν και πολλοί γλύπτες. Τα πλάσματα αυτά ήταν πολύ ευκίνητα και γρήγορα και χρησιμοποιούσαν το σάλιο τους για να δημιουργούν αγάλματα από πέτρα. Τα μόνα που έχουν μείνει και είναι διαθέσιμα για παρατήρηση και έρευνα είναι κάτι μεγάλα αγάλματα κεφαλιών που θυμίζουν άνθρωπο (φήμες λένε πως είναι του Ryze). Για κάποιο λόγο, άγνωστο μέχρι στιγμής στην ιστορία, η φυλή αυτή εξαφανίστηκε αφήνωντας πίσω της μόνο τα τεράστια αυτά αγάλματα. Το νησί αυτό ονομάστηκε από την επιστημονική κοινότητα, Νησί του Πάσχα.


Υ.Γ. Για όσους ψάχνουν λογική σε όλα τα παραπάνω οφείλω να τους ενημερώσω πως απλώς δεν υπάρχει. Απλά αποφάσισα να καταγράψω λεπτομερώς στο blog μου το χτεσινό όνειρο που είδα. xD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου